Bericht versturen

Wat is de functie van het meetapparaat van de oventemperatuur? Waarom kies een meetapparaat van de Oventemperatuur?

March 31, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van het meetapparaat van de oventemperatuur? Waarom kies een meetapparaat van de Oventemperatuur?

 

Het van de temperatuurkromme en oven temperatuurmeetapparaat is een nieuw type van product in de verwerkende industrie. Het meetapparaat van de oventemperatuur brengt groot gemak aan ons productie en leven. Het kan in terugvloeiing het solderen, golf het solderen, kleur het bespuiten, het ceramische sinteren, chemische techniek worden gebruikt, spelen de Voedselverwerking en veel andere industrieën een belangrijke rol. Zo welk voordelen en gemak brengt het meetapparaat van de oventemperatuur ons? Waarom gebruiken de bedrijven van een bepaalde grootte de meetapparaten van de oventemperatuur? Hoeveel invloed heeft het meetapparaat van de oventemperatuur bij de productie?

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van het meetapparaat van de oventemperatuur? Waarom kies een meetapparaat van de Oventemperatuur?  0

 

Er is ook aanzienlijke controverse in de volledige industrie betreffende de aankoop van een meetapparaat van de oventemperatuur. Zo vandaag, zal de redacteur zijn eigen standpunt gebruiken om de invloed van het meetapparaat van de oventemperatuur op de kwaliteit van productie te analyseren.

 

Het concept het meetapparaat van de oventemperatuur werd eerst voorgesteld door Europese en Amerikaanse landen, en werd eerst toegepast op de SMT-industrie. Meer dan 30 jaar geleden, werden Amerikanen aan de andere kant van de oceaan vaak diep verontrust door de kwaliteit van geëindigd - producten. Vele producten hebben geen schade in verschijning na de oven, maar waarom het opbrengstpercentage zo slecht is? Who veroorzaakt de producten die u zo moeilijk hebt gewerkt te creëren? Oom Tom brulde: „Waar het monster is, uit kom en“ sterf

 

Op dit ogenblik, verscheen het concept temperatuurcontrole voor het eerst voor deze kapitalisten. De originele temperatuurverandering had zulk een diepgaande invloed op het product. Het was op dit ogenblik dat het meetapparaat van de oventemperatuur tot stand kwam. Met het diepgaande onderzoek van mensen, dook het effect van temperatuurveranderingen op producten langzaam in de ogen van mensen op.

 

Het baksel te op hoge temperatuur zal de interne structuur van het product, te lage temperatuur veranderen, kan het product niet worden gelast. Of het de lengte van de het verwarmen tijd, of de snelheid is, beïnvloedt het ernstig de kwaliteit en zelfs de levensduur van het product. Het was toen dat de werkgevers realiseerden plotseling dat dit onzichtbare ding de kerel was die duizenden grondstoffen verspilde. Sedertdien in enkel een paar jaar, hebben alle productielijnen in de Verenigde Staten, hetzij in grote productie of kleine verwerkingsinstallaties, deze leuke kleine kerel „het meetapparaat van de oventemperatuur“, etc., KIC, wickon, enz. gebruikt. Een groot aantal het meetapparaatbedrijven van de oventemperatuur kwam tot stand.

 

Iedereen in de verwerkende industrie weet dat de behoeften van buitenlandse klanten het stringentst zijn. Alvorens een orde te plaatsen, worden zij vereist om divers materiaal, diverse instrumenten, en diverse derderapporten te gebruiken. Er was een wereld-beroemde fietsfabrikant die een orde van een buitenlandse klant ontving en werd vereist om een meetapparaat van de oventemperatuur te gebruiken. Dan haastig hij over om de de de test van de oventemperatuur te raadplegen verwerving en opleiding. Na het leren over de oventemperatuur na de functie van het meetapparaat, hief hij zijn voorhoofd op en schreeuwde, hier is de originele reden voor de slijtage en de scheur in de loop van de jaren.

 

Th eoven temperatuurmeetapparaat kijkt klein maar bevat reusachtige energie. Het kleine lichaam reproduceert deze ingewikkelde kring en spaander. Zijn krachtige het volgen en analysesoftware kan u helpen een bijna perfecte temperatuurkromme ontwerpen en uw product mooi maken de verschijning heeft buitengewone kwaliteit.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van het meetapparaat van de oventemperatuur? Waarom kies een meetapparaat van de Oventemperatuur?  1

Met de ontwikkeling van het meetapparaat van de oventemperatuur, zijn diverse functies onophoudelijk verbeterd. Het meetapparaat van de oventemperatuur is niet alleen het gegeven dat temperatuurveranderingen kan meten. De geavanceerdere test van de oventemperatuur neemt als voorbeeld KIC. De gemeten gegevens kunnen ook worden geprogrammeerd om PWI te controleren, en het is in een oogopslag duidelijk of het aan de procesvereisten voldoet. De geavanceerdere functies zoals de Index en Navigator Power-Key van het Procesvenster kunnen worden uitgevoerd door KIC en wickon oventemperatuur te testen. De navigator Power-Key is een software van de optimaliseringsanalyse, die wij over het algemeen optimaliseringssleutel roepen. Met deze sleutel, zolang volgens onze eigen vereisten van het productproces, het automatisch het passende oventemperatuur plaatsen voor u zal vinden. Zelfs voor werknemers die enkel worden begon, zolang zij de eisen van de klant nemen en de vereiste gegevens over de software ingaan, Navigator Power-Key zal helpen u Automatische passende aanpassing bespaart zeer ons het uitgeven procestijd en foutenpercentage.

 

Tegelijkertijd, is de toepassing van het meetapparaat van de oventemperatuur ook zeer breed, met inbegrip van terugvloeiing het solderen, golf het solderen, voedselverwerking, hardware, het ceramische sinteren, en kleur het bespuiten.

 

Het gebruiken van het instrument moet u helpen een meer open wereld bereiken, om uw geld niet te verspillen. Denk over de rol van het meetapparaat van de oventemperatuur vanuit een andere invalshoek.

 

https://www.meraif.en.alibaba.com

https://www.smtproductionline.com

Whatsapp: +8613424013606, wechat: JoyLY0322, Joy@meraif.com, skype: sensenhenhao, contacteert: Joy Liang

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de functie van het meetapparaat van de oventemperatuur? Waarom kies een meetapparaat van de Oventemperatuur?  2

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. JOY Liang
Tel. : +8613424013606
Resterend aantal tekens(20/3000)