Bericht versturen

Wat SMT is, wat de SMT-productieprocessen zijn

April 13, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Wat SMT is, wat de SMT-productieprocessen zijn

whatsapp: +8613424013606, skype: sensenhenhao, wechat: JoyLY0322

www.meraif.en.alibaba.com

www.smtproductionline.com

smt oplossingsleverancier meer dan 17years.

 

SMT is Oppervlakte opzet Technologie (de Oppervlakte zet Technologie op) (de afkorting van Oppervlakte zette Technologie op), die de populairste technologie en het proces in de elektronische assemblageindustrie is. SMT-het flard verwijst naar de afkorting van een reeks procesprocessen die op basis van PCB worden verwerkt. PCB (Gedrukte Kringsraad) betekent gedrukte kringsraad.

 

proces:

Basis het procescomponenten van SMT: De druk van het soldeerseldeeg --> delen het opzetten --> oven het genezen --> terugvloeiing het solderen --> De optische inspectie van AOI --> onderhoud --> raadsscheiding --> malende raad --> schoonmakende plaat.

 

1. De druk van het soldeerseldeeg: Zijn functie is het soldeersel-vrije deeg op het stootkussen van PCB te drukken op het solderen van componenten voor te bereiden. Het gebruikte materiaal is een machine van de het schermdruk, die bij het front van de SMT-productielijn wordt gevestigd.

 

2. Delen die opzetten: Zijn functie is de oppervlakte nauwkeurig te installeren opzet componenten in de vaste positie van PCB. Het gebruikte materiaal is een plaatsingsmachine, die achter de machine van de het schermdruk in de SMT-productielijn wordt gevestigd.

 

3. Oven die genezen: Zijn functie is de kleefstof te smelten, zodat de oppervlakte componenten opzet en de PCB-raad stevig samen wordt geplakt. Het gebruikte materiaal is een genezende oven, die achter de plaatsingsmachine in de SMT-productielijn wordt gevestigd.


4. Terugvloeiing die solderen: Zijn functie is het soldeerseldeeg te smelten, zodat de oppervlakte componenten opzet en de PCB-raad stevig samen wordt geplakt. Het gebruikte materiaal is een terugvloeiingsoven, die achter de plaatsingsmachine in de SMT-productielijn wordt gevestigd.

 

5. De optische inspectie van AOI: Zijn functie is de lassenkwaliteit en assemblagekwaliteit van de geassembleerde PCB-raad te inspecteren. Het gebruikte materiaal is automatische optische inspectie (AOI), en de ordehoeveelheid is gewoonlijk meer dan tientallen duizenden, en de kleine ordehoeveelheid wordt manueel geïnspecteerd. De plaats kan in een geschikte plaats op de productielijn volgens de behoeften van opsporing worden gevormd. Wat zijn vóór terugvloeiing het solderen, zijn wat na terugvloeiing het solderen.

 

6. Onderhoud: Zijn functie is de PCB-raad te herstellen die heeft ontbroken. De gebruikte hulpmiddelen zijn soldeerbout, herwerkingspost, enz. die na de optische inspectie van AOI wordt gevormd.


7. Gespleten raad: Zijn functie is de multi-verbonden raad PCBA te verdelen zodat het kan worden gescheiden om één enkel individu te vormen. Over het algemeen, worden de v-Besnoeiing en het machineknipsel gebruikt.

 

8. Malende plaat: Zijn functie is de braamdelen te malen om hen vlot en vlak te maken.

 

9. Raadswas: Zijn functie is de lassenresidu's te verwijderen schadelijk voor menselijk lichaam op de geassembleerde PCB-raad, zoals stroom. Het is verdeeld in het hand schoonmaken en wasmachine het schoonmaken, en de plaats kan niet worden bevestigd, online of offline.
De voordelen van SMT herstellen verwerking:

Hoge assemblagedichtheid, kleine grootte en lichtgewicht van elektronische producten.

Hoge betrouwbaarheid en sterke aardbevingsweerstand. Tarief van het soldeersel is het gezamenlijke tekort laag.

Goede hoge frequentiekenmerken. Verminderde elektromagnetische en radiofrequentieinterferentie.

Het is gemakkelijk om automatisering te realiseren en productieefficiency te verbeteren. Druk kosten door 30% tot 50%. Sparen materiaal, energie, uitrusting, arbeidskrachten, tijd, enz.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. JOY Liang
Tel. : +8613424013606
Resterend aantal tekens(20/3000)